Forhandlere

Vores oste forhandles gennem flere restauranter og gårdbutikker rundt om i Danmark. I kan se et udpluk af vores forhandlere her på siden.

 

Engahavegaard forhandler.jpg

Rudbecks Ost & Deli,

Med en baggrund i landbruget er forståelsen for råvarerne integreret i hele familien, og hos Rudbecks Ost & Deli har vi fokus på en helstøbt oplevelse - hele vejen fra jord til bord. Vi sætter ære i at bruge de fremragende lokale råvarer, som vi med glæde og innovation videreudvikler til både klassiske smagsopleveleser, men også nye og spændende varianter.

Hovedgaden 90, 6720 Fanø  -  Tlf. 2493 8505  


Fru Møllers Mølleri  Enghavegård Osteri og Gårdbutik forhandler.jpg.jpg
Enghavegaard-forhandler-logo.png

Fru Møllers Mølleri

En anderledes gårdbutik ude på landet. På hylderne finder I håndlavede varer baseret på råvarer fra vores egen landbrugsproduktion. Vi sætter en ære i at bearbejde vores råvarer så nænsomt som muligt, så de færdige varer, I får hjem på spisebordet, altid er af bedste kvalitet og fulde af smag. I vil også finde lokale produkter og udvalgte varer fra andre dele af landet - men fælles for dem alle er kvalitet og smag.

Bjeragervej 35, 8300 Odder  -  Tlf. 2178 2760 


Enghavegaard osteri forhandlere.jpg

Grand Fromage

Den gode smag skal opleves. Duftes til. Og smages på. I vores to butikker i Aarhus og København inviteres du indenfor til en verden af enestående smagsoplevelser. Gå på opdagelse i vores store udvalg af oste, charcuteri og mange andre delikatesser som f.eks. olivenolier, balsamico, nødder og pasta, og find inspiration til dit eget køkken. Fra specialimporterede franske delikatesser til lokale, danske gårdoste.

Guldsmedegade 33, 8000 Aarhus C  -  Tlf. 8619 8296 

Peter Bangs vej 89, 2000 Frederiksberg - Tlf. 3816 1303

Erhvervs-parken, KLANK 19, 8464 Galten - Tlf. 8613 1303 (ENGROS)


Vestkystens Gårdbutik - Enghavegård Osteri og Gårdbutik forhandler.png

Vestkystens Gårdbutik

Vestkystens Gårdbutik ligger i yderste klitrække på Danmarks Vestkyst, og hedder Vestkystens Gårdbutik, da her bydes på flest mulige hjemmelavede produkter fra eget landbrug, landkøkken og ismejeri, dertil også flest mulige kystnære produkter fra området.


Hr Skov Blåvand  Enghavegård Osteri og Gårdbutik forhandler.jpg

Hr. Skovs gourmetbutik er et overflødighedshorn af specialiteter og delikatesser af ypperste kvalitet. Et besøg i butikken kan nemt gå hen og blive lidt af en oplevelse. På hylderne finder du alt fra skønne chokolader og marmelader til økologiske drikke, vin og spiritus for kendere, oste og pølser - og ja: Et væld af specialiteter. Lige til at tage med hjem og nyde i sommerhuset eller pakke i feriekufferten som en souvenir fra Blåvand.


Enghavegaard osteri forhandler eventkokken .png

Eventklokken

Guldagervej 72, 6710 Esbjerg V.  -  Tlf. 2844 1503


Enghavegaard osteri forhandler Varde Ådal Lam.jpg

Varde Ådal Lam

Vi er et familiedrevet landbrug som sætter økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i højsæde. Vi overtog slægtsgården i 1989 hvor vi startede ud med får som et hobby projekt. Men et får blev til flere og i dag er får vores primære levevej, udover produktion af grøntsager, æg, gårdbutik, stalddørssalg og eget slagteri. Det der i dag er Varde Ådal Lam.

Toftnæsvej 30, 6800 Varde  -  Tlf. 2345 4028