Forhandlere

Vores oste serveres på flere lokale spisesteder og forhandles gennem nogle udvalgte delikatesser og gårdbutikker rundt om i Danmark. I kan se et udpluk her på siden.

 

Delikatesser og gårdbutikker: 

Engahavegaard forhandler.jpg

Rudbecks Ost & Deli,

Med en baggrund i landbruget er forståelsen for råvarerne integreret i hele familien, og hos Rudbecks Ost & Deli har vi fokus på en helstøbt oplevelse - hele vejen fra jord til bord. Vi sætter ære i at bruge de fremragende lokale råvarer, som vi med glæde og innovation videreudvikler til både klassiske smagsopleveleser, men også nye og spændende varianter.

Hovedgaden 90, 6720 Fanø  -  Tlf. 2493 8505  


Torvehallerne forhandler oste fra Enghavegård Osteri.png

TorvehallerneKBH, Omegn & Venner

TorvehallerneKBH er hele Københavns spisekammer. Et fødevaremarked, hvor det oprindelige, det nye, det gennemtænkte og det langsomt tilberedte får mere end 115.000 københavnere til at flokkes hver eneste uge. Alt strutter af friskhed. Ikke mindst stadeholderne, der tripper for at byde dig velkommen.

Hos den urbane landhandel Omegn & Venner får du små nicheprodukter, som du ikke finder i supermarkederne. Her finder du blandt andet varer fra Enghavegård.

Fra økologisk pålæg af gårdens gladeste grise. Til øl fra bryggerier, hvor brygningen er et stolt håndværk.

Frederiksborggade 21, 1360 København K


Fru Møllers Mølleri  Enghavegård Osteri og Gårdbutik forhandler.jpg.jpg
Enghavegaard-forhandler-logo.png

Fru Møllers Mølleri

En anderledes gårdbutik ude på landet. På hylderne finder I håndlavede varer baseret på råvarer fra vores egen landbrugsproduktion. Vi sætter en ære i at bearbejde vores råvarer så nænsomt som muligt, så de færdige varer, I får hjem på spisebordet, altid er af bedste kvalitet og fulde af smag. I vil også finde lokale produkter og udvalgte varer fra andre dele af landet - men fælles for dem alle er kvalitet og smag.

Bjeragervej 35, 8300 Odder  -  Tlf. 2178 2760 


Enghavegaard osteri forhandlere.jpg

Grand Fromage

Den gode smag skal opleves. Duftes til. Og smages på. I vores to butikker i Aarhus og København inviteres du indenfor til en verden af enestående smagsoplevelser. Gå på opdagelse i vores store udvalg af oste, charcuteri og mange andre delikatesser som f.eks. olivenolier, balsamico, nødder og pasta, og find inspiration til dit eget køkken. Fra specialimporterede franske delikatesser til lokale, danske gårdoste.

Guldsmedegade 33, 8000 Aarhus C  -  Tlf. 8619 8296 

Peter Bangs vej 89, 2000 Frederiksberg - Tlf. 3816 1303

Erhvervs-parken, KLANK 19, 8464 Galten - Tlf. 8613 1303 (ENGROS)


Vestkystens Gårdbutik - Enghavegård Osteri og Gårdbutik forhandler.png

Vestkystens Gårdbutik

Vestkystens Gårdbutik ligger i yderste klitrække på Danmarks Vestkyst, og hedder Vestkystens Gårdbutik, da her bydes på flest mulige hjemmelavede produkter fra eget landbrug, landkøkken og ismejeri, dertil også flest mulige kystnære produkter fra området.


Hr Skov Blåvand  Enghavegård Osteri og Gårdbutik forhandler.jpg

Hr. Skovs gourmetbutik er et overflødighedshorn af specialiteter og delikatesser af ypperste kvalitet. Et besøg i butikken kan nemt gå hen og blive lidt af en oplevelse. På hylderne finder du alt fra skønne chokolader og marmelader til økologiske drikke, vin og spiritus for kendere, oste og pølser - og ja: Et væld af specialiteter. Lige til at tage med hjem og nyde i sommerhuset eller pakke i feriekufferten som en souvenir fra Blåvand.


 

Lokale Spisesteder

Nymindegab-kro-restaurant.png

Nymindegab Kro

Smukt placeret i bunden af Ringkøbing Fjord kun 500 meter fra vesterhavet.Vores restaurant er en legeplads for vores kokke og tjenere. Gastronomien er noget, vi fokuserer meget på hos Nymindegab Kro. Årstiderne drages ind i menukortet, og vi tager gerne imod en særlig udfordring.

Vesterhavsvej 327, 6830 Nørre Nebel – Tlf. 7528 9211


Ho Kro Engahvegård Oster.jpeg
Ho Kro Engahvegård Osteri.jpg

Ho Kro

Hvis du kører igennem den lille by Ho - landsbyen på toppen af Nationalpark Vadehavet, og med det fantastiske Skallingen i baghaven - undgår du ikke at lægge mærke til Ho Kro.

Vi kombinerer perfektionen af gourmetmad, et meget personligt køkken med udgangspunkt i klassiske ideer, men med input fra det meste af verdenen, med sæsonens råvarer forarbejdet på bedste vis og tilsætter en dygtig, vidende og smilende betjening, samt et stort ønske om at efterleve vores gæsters forventninger til deres besøg og samler det hele under vores slogan: “Gourmet på Vestjysk”. 


Enghavegård Osteri Forhandlere Hjerting Badehotel2.jpg
Enghavegård Osteri Forhandlere Hjerting Badehotel1.jpg

Hjerting Badehotel

Helt ned til stranden ved Ho Bugt, med en fantastisk udsigt, ligger Hjerting Badehotel. Vores menu er tilpasset de tendenser vi mærker i øjeblikket.

A la carteretterne er ”hverdagsretter” på et højt niveau og køkkenchefen, Søren Pilegaard, har sammensat sine menuer med friske råvarer - altid nøje udvalgt efter sæson. Søren Pilegaard sætter en stor ære i at anvende lokale råvarer, og har en forkærlighed for dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed.


ECH park Esbjerg

Hos ECH PARK elsker vi mad - derfor fokuserer vi på at lave ærlig mad lavet på ærlige råvarer. Vi går ikke på kompromis med udvælgelsen af råvarerne og køber, når det er muligt, dansk, økologisk og meget gerne lokalt. Vi tror på, at det bedste resultat opnås, når maden er lavet helt fra bunden og råvarerne er friske og sæsonbestemte.

Filosofien i køkkenet er, at mad ikke bare er mad. Det skal være en oplevelse for vores gæster – hver gang. Derfor bruger vi blandt andet det lokale mejeri, som producerer nogle af landets bedste oste, udskæringer fra vores lokale slagter og lammet er fra det lokale Alslev Å, der ligger placeret lige på grænsen til Nationalpark Vadehavet. Det ligger os meget på sinde, at vi ved, hvor produkterne kommer fra og vi finder vores inspiration i den vestjyske naturs spisekammer.


Den Røde Okse Logo.png
Den Røde Okse Enghavegård Osteri og Gårdbutik.jpg

Den Røde Okse

På Den Røde Okse har vi 40 års erfaring med alle former for private selskaber, erhvervsarrangementer og mad ud af huset.

Hvad enten I holder jeres næste fest på Den Røde Okse, eller ønsker at få maden leveret, kan I altid regne med Den Røde Okses høje kvalitet.

I køkkenet tilbereder vores egne udlærte kokke spændende menuer, hvor der er fokus på sund mad og økologi. 


Enghavegaard osteri forhandler eventkokken .png

Eventklokken

Guldagervej 72, 6710 Esbjerg V.  -  Tlf. 2844 1503